Reviews

“Al meerdere jaren werk ik fijn met Paulien samen. Ze heeft mij in de loop der jaren ondersteund bij het schrijven van een e-book, opiniestukken, artikelen, persberichten en blogs. Het is heerlijk om met haar te werken, omdat ze inmiddels de taal spreekt en weet wat mijn ’tone of voice’ is, maar toch elke keer weer een twist geeft die ik zelf niet had bedacht. Bedankt Paulien!”

Naomi Dessaur – Dessaur Trainingen

“Paulien ken ik als een natuurtalent wanneer het aankomt op schrijven. Zij staat altijd voor je klaar, denkt graag mee en challenget je om creatief vanuit verschillende invalshoeken naar je eigen verhaal te kijken. Dit om uiteindelijk samen tot een vertaling te komen die het beste bij jou als klant past.”

Daniël Popal – Popal Mobility Group (PMG)

"Paulien challenget je om vanuit verschillende invalshoeken naar je eigen verhaal te kijken."

Daniël Popal

De kritische vragen die Paulien in onze kennismakingsgesprek aan mij stelde, gaven de aanleiding om haar de teksten voor mijn website te laten schrijven. Zoals een Business Analist vroeg ze mij het hemd van mijn lijf. Ik ben heel blij met haar methodiek, haar manier van sparren en de snelheid waarmee ze werk oplevert. Ik zou haar zeker benaderen om te kijken of ze teksten voor je kan schrijven. Maar niet te veel hè? Ik heb aardig nog wat werk voor haar liggen :-)”

Emilie Verbeek - Fabulous Strategy

Paulien heeft ons supergoed geholpen met de teksten van een website. Ze is in staat om de soms warrige kennis die in ons hoofd zit, te structureren en op een toegankelijke manier op te schrijven. Het resultaat is een verhaal dat lekker loopt en de lezer ‘meeneemt’ in het concept. Verder is Paulien gewoon een prettig persoon om mee te werken. Aanrader!”

Kees Veldhuizen - OpenTech

"Paulien heeft een gouden pen en denkt ook mee met de inhoudelijke materie"

André Breedveld

“Toen we voor onze website de behoefte hadden ons verhaal op een pakkende manier te vertellen, heb ik Paulien hiervoor gevraagd. Wij zijn zeer tevreden over de vlotte en begrijpelijke manier waarop ze vorm heeft gegeven aan de teksten op onze website! In het Nederlands en in het Engels.

Jitze Jongsma – Lighthouse Investments

With her can-do and enthusiastic attitude, Paulien grew the Pawshake brand into the strong presence we have in the Netherlands today. She ran many successful marketing campaigns in the Netherlands which secured Pawshake many media opportunities. She always came up with insightful and well researched blog articles which received many positive feedback from our users. Her blog content greatly improved our global SEO ranking.

Sharon Wee - Pawshake Inc.

"Ook voor strategische opdrachten waar de kern boven tafel moet komen, kan ik Paulien aanraden"

Jeroen Wooning

Paulien beschikt naast een gouden pen ook over het vermogen om echt mee te denken met de inhoudelijke materie van tekstproducties. Dit maakt haar een ‘tekstschrijver ++’. Dit is het logische gevolg van haar zeer brede zakelijke en maatschappelijke interesses.

Ook is het fijn zakendoen door haar prettige karakter. Losjes waar het kan, scherp waar nodig.

André Breedveld - Bureau Kicker

Ik heb vanuit mijn functie bij MOSES heel fijn samengewerkt met Paulien in 3 projecten.  Door haar enthousiasme en prettige persoonlijkheid zijn we de samenwerking aangegaan. Heel fijn dat ze dat ze de verwachtingen waar heeft gemaakt met als resultaat: tevreden relaties en een waardevolle aanvulling op het team. Ik kan Paulien van harte aanbevelen omdat zij de boodschap helder naar buiten brengt. Ook voor de meer strategische opdrachten waarin de kern boven tafel moet komen is Paulien zeer geschikt.”


Jeroen Wooning - MOSES

Ontvang mijn Maand Mail

Ontvang elke maand een selectie van mijn gedachtekronkels, nieuwtjes, en mijn laatste publicaties.

× Stuur me een appje