Blog

In de rij voor de apocalyps

Ken je die mop van de vrouw die op vakantie ging…? De wachtrij van drie uur voor de security was nét iets te lang om mijn vlucht te halen. Op het overvolle Schiphol vroeg ik me af: waar zijn we allemaal nou eigenlijk mee bezig?” Maar gelukkig schuilt er in die chaos óók goed nieuws.

Lees het artikel »

Maak je bedrijf groener met duurzame hosting

Als milieubewuste ZZP’er nam ik mijn internetgebruik eens onder de loep. En wat bleek? Dat kon wel een stuk duurzamer. Dus ging ik op zoek naar een klimaat-proof hostingpartij voor mijn website. Ik neem je mee in mijn zoektocht + tips voor het vinden van duurzame hosting

Lees het artikel »

Vertel de vrijheid

Wat mij betreft zou Bevrijdingsdag een nationale vrije dag mogen worden. Op 4 en 5 mei worden er verhalen verteld die van generatie op generatie worden doorgegeven. Verhalen zijn een krachtig medicijn tegen onvrijheid.

Lees het artikel »

Waarom we sterke verhalen nodig hebben

Vastgeroeste, oude verhalen kunnen groei en verandering tegenhouden. Fantasie en verbeeldingskracht kunnen ons juist vooruit helpen. Het zou goed zijn om schrijvers, filosofen en kunstenaars veel meer te betrekken bij de grote politieke vraagstukken van dit moment.

Lees het artikel »

Ontvang mijn Maand Mail

Ontvang elke maand een selectie van mijn gedachtekronkels, nieuwtjes, en mijn laatste publicaties.

× Stuur me een appje