Aanpak

Samenwerken is best iets persoonlijks. Als ik voor een opdrachtgever aan de slag ga, is het daarom belangrijk om elkaar eerst goed te begrijpen.

Intakegesprek

In een vrijblijvend (video)gesprek halen we boven tafel waar jij in je business tegenaan loopt. Ik stel je gerichte vragen zodat je ontdekt hoe ik jou kan helpen. Is er een match, dan gaan we snel van start. 

1

Offerte

Elk project is anders en dat vereist maatwerk. De prijs is afhankelijk van de aard en omvang van het project. Een kort project kan bijvoorbeeld op uurbasis of woordprijs verrekend worden, een langer traject met een vast maandtarief of een vaste projectprijs.

De offerte is een maand geldig. Tussentijds kan de offerte nog één keer worden aangepast. 

2

Aan de slag!

Ik hou niet van lange voortrajecten, dus ik ga snel aan de slag. Daarbij krijg ik van jou een duidelijke briefing, misschien wel het belangrijkste onderdeel van onze samenwerking. Dat kan eventueel aan de hand van interviews en vragenlijsten die ik bij je afneem.

3

Oplevering

Na oplevering van de teksten krijg je gratis nog twee revisierondes. Dat betekent dat je nog feedback kunt geven en we de puntjes op de i zetten. Maar meestal zijn we er met één revisieronde wel uit. Je hebt 14 dagen de tijd om alle feedback te geven.

4

Facturatie

Leuk kan ik het niet maken, wel duidelijk.

Je betaalt pas bij oplevering van het project, achteraf dus. Bij doorlopende projecten factuur ik maandelijks.

Bij projecten boven de €1000,- vraag ik om een aanbetaling van 30% voorafgaand aan de start van de werkzaamheden.

5

Tarieven

Voor ieder project krijg je een op maat gemaakte offerte. Maar om je een beeld te geven: mijn uurtarief is 80,-

Ik werk verder graag in goed overleg en vertrouwen. Bij elk traject krijg je de kans om feedback te geven. Ik stuur je updates van de voortgang zodat je inzage hebt in het proces en kunt zien wat het eindresultaat gaat worden. Voor extra zekerheid check je mijn Algemene Voorwaarden.