Aanbod

Copywriting

Als teksten niet vanzelf uit je pen vloeien

Ben je enthousiast over je organisatie maar bereikt jouw verhaal de doelgroep niet? Heb je al teksten voor je marketing-uitingen maar ben je er niet tevreden over? Soms is het lastig om te bepalen wat nu eigenlijk je boodschap is en hoe je die naar buiten brengt.

En dat kan best irritant zijn:

Ook jouw verhaal kan prikkelend, helder en origineel zijn

Teksten hoéven geen droge, correcte, ingewikkelde lappen informatie te zijn. Er mag best een beetje schwung en muziek in zitten. Je hebt tenslotte iets belangrijks te vertellen.

Ga je met mij in zee, dan (her)ontdek jij je stem, toon en missie. Met mijn vragenlijst en interviews haal ik de kern boven tafel. Het wordt duidelijk wie je bent, wat je te bieden hebt en wat je onderscheidt van anderen. Je verhaal wordt helder en als bonus krijg je weer grip op je communicatiestrategie. 

Met als resultaat:

Contentmarketing, hoe zat 't ook alweer?

Met een goed verhaal heb je goud in handen

Veel organisaties hebben een mooie boodschap voor de wereld. Maar die zit vaak een beetje verstopt onder technische specificaties: onder het ‘hoe en het wat’. Terwijl in het ‘waarom’ zoveel mooie verhalen zitten waarmee je harten kunt veroveren. Zeker als je organisatie in de kern sociaal, inclusief en groen is: dan heb je al een streepje voor op je grijze concurrenten. 

Storytelling zorgt ervoor dat klanten, volgers en investeerder zich bij je merk willen aansluiten. Goede verhalen gaan niet alleen over jou of je bedrijf, maar zeker ook over je klanten. Zij moeten zich er tenslotte in herkennen. 

Ik help je te ontdekken wat jouw kernboodschap is, hoe je die in aantrekkelijke content kunt gieten en hoe je jouw strategie praktisch kunt implementeren. Niet zomaar wat doen dus, maar slim gebruikmaken van het goud dat al verborgen ligt in je organisatie.

Verzilver je verhalen met aantrekkelijke teksten

Ik help je bij het ontwikkelen van verhalen waar je echt trots op kunt zijn. Samen pakken we teksten aan zoals:

Ontvang mijn Maand Mail

Ontvang elke maand gratis schrijftips, mijn achter-de-schermen-geheimen en duurzaam nieuws waar je vrolijk van wordt.

× Stuur me een appje